Saturday, November 27, 2010

25 things about me

setelah di tag oleh perla n ang tok meng, inilah hasilnye:-


1. name panggilan achik,kakchik,bucik,aina,na,nena(just arwah atok aku je panggil aku nena..huhu )

2. makanan yang paling tidak digemari-bubur kacang,kacang merah,roti kacang merah,eskrem kacang merah..etc

3.aku anak yang kedua, tp panggil kakcik..bia jela

4.sangat sayang kat laptop aku..aku pnah demam sbb laptop aku rosak..

5.aku lagi suke crite2 klaka dr crite2 sedih..better tgk family outing kalo nak gelak..dah 4 kali aku ulang tgk..ha3

6. sangat obses dengan seorang lelaki yang bernama XIAH JUNSU..not as a fan..but as a man..hihi

7.aku sangat takut jatuh..especially jatuh cintan..hak3

8. aku baru je makan nasi ni..alhamdulilah..

9.anime yang paling best..BLEACH!

10.aku gemuk dan bercita-cita nak kurus..hak3

11. aku tak suke orang yang mulut manis n suke tabur janji..rase cam nak muntah..

12. walopon aku suke hang out, jalan2 ngan kengkawan..kadang2 aku nk mase untuk diri sendiri..buat ape yang patot

13.aku suke bagi name kat barang2 aku..laptop aku name junsu,MP3 name transformer,gitar aku name popo, bear aku name herna(herniza ngan anis arina yg bg),headphone aku name DIshum2 dan sebagainye...

14.kalo aku stress akan kuar kelemumur kat kepale..benci btol!

15. i've promised to myself-dont let my tears comes out because of a man or a boy..but i think i will..someday..stakat ni blom lagi..hehe

16.suke makan laksa terengganu mak aku wat..

17.ske bace novel HLOVATE..

18.aku sayang geng 18

19.sangat minat DBSK,TVXQ,TOHOSHINKI (orang yang same)..tp sayang skang da tinggal JYJ..

20.kalo bleh aku nak keje kat tempat yang sejuk2..contohnya Genting..aku suke sejuk camtu..bleh tak nak posting kat SEKOLAH KEBANGSAAN GENTING??heehe

21.nphone aku rosak

22.aku nak keje tp mak aku x bg

23.aku ade koleksi tv series CHUCK,LEVERAGE,CSI,HOUSE,SUPERNATURAL..

24.high curiosity..sbb ape jadi mcm tu? kenape jd macm tu?mcm mane nak buat mcm tu?(soalan dlm pale hotak)

25.aku ske men rubic cube..

3 comments:

:misz kakai khairina :: said...

saya sayang putri islam.
apesal xtulis?

cik @!en said...

aku jatuh cinta dengan chun hee dlm FO. pelik dop? hahaha..


achik syg ain. bakpe dok tulis? haha

Anonymous said...

tuan belog berkate:

26.aku tak terase langsung nak sayang putri islam tuh..aku sayang sbb ade khairina jep..hahaha

27. ye,saye sayang ain byk2..chun hee jth cinta kat aku dulu..tp aku x layan..ha3