Monday, January 17, 2011

adakah korang macam ni?

pagi isnin


 sangat sedih sebab kene bangun awal then pegi kelas..pastu mase kelas berazam nak tido lepas
kelas abes..tidak lupe juge yang terhangguk2 dalam kelas sbb malam td tgk korean drama xpon sembang
sampai lebam
selasa pagi
 muke moyok mcm momok sakit gigi..tpakse g kelas lagi..tp apekan daye..mmg student kene g kelas..
kalo malas g kelas ponteng la..kalo kantoi padan muke..hahahaha
rabu pagi
 tension btol sbb kene wat presentation bertubi2...pastu kadang2 pikir ari sabtu ni nk kluar g mane? oppsss..elaun tak masuk g..lagi tension..adoyai..
khamis petang
 hmm..esok ari jumaat..da nak dekat weekend dah..ihik3..sukenye..rase nak wat muke comel je..
jumaat pagi
 arini last day g kelas..yahoo..lecturer cakap kat depan pon macam bahagia je..
ayat lecturer pon dengar macam Lee Min Ho cakap melayu..aish..bahagia2
jumaat lepas kelas
 tadaa..cepatnye mase blalu..bleh la aku enjoy tido ke, layan fesbuk ke..update belog ke..
tepon pakwe ke..ops lupe..pkwe g smyang jumaat la..hahaha..
sabtu pagi
 kembung pipi kau tido banyak sangat..bukak mate je perot terase lapor..
g masjed jamek leh tahan gak..arini ade pasar malam..bleh jalan2 tanpa bli ape2..duit xde kan..haha
bli mknan cukup la..pastu berangan..nanti masuk elaun aku nak bli yang tu..yang ni..abeskan duit lagi..Cettt
sabtu tengah hari
 jangan menconteng arang ke muke mak bapak kite..derhaka namanye..baik korang menconteng marker ke muke adik..dapat bergurau senda dan membahagiakan keluarga..
sabtu malam
 penat la conteng muke adik dan bejalan2 di masjed jamek..tido lagi..esok cek pipi kembung ke tidak..hahahaha
ahad pagi
 orang kate ltak muke dalam kasut pada pagi ahad dapat menghilangkan stress..selamat mencoba!!
ahad malam
sob3..esok kene g kelas..presentation tak siap lagi..perot lapar..cite korea tak download lagi..da la gadoh ngan pakwe..sob3..esok ade assembly..kene bgn awal..huarrgggghhhhh!!!!!!!!!


p/s: aku tak penah lagik jadi camni..hehehehe

3 comments:

cik @ien said...

haha... achik!! aku suke sgt3 post mu hok nie!! hehe

like empatpulohempat kali!! hehe

...Aku tEtAp Aku..... said...

hahaha sengal chik...tp comel r bby face nge mu nye ayt..haha kene btol...

achik_aina89 said...

thanks guy..it took me an hour to finish this..aigoo..haha