Sunday, November 27, 2011

rumahku homestay kanak2..

Tengah hari tadi rumah aku didatangi ramai budak2..
Sepupu, 2 pupu pon ade..
Izzah, kakteh, amir, angoh dan kawan angoh (lupe name budak ni)
Dan macam biase bg la dorg main game kat lappy kesayangan beta ni..baik tak aku??
Pastu macam2 aku dengar dorg cakap mase tengah main
“mane aci”  “bg la saye pulak”  “hahahha”  “yeay..yeay”
5 org budak kerumun satu laptop..mcm semut..kah3..

Dalam banyak2 budak ni..ade 2 yang taknak balik..
IZZAH sepupu aku n Angah 2pupu aku..
Syok sangat main game dengan laptop aku..
Siap call parents dorg mintak permission nak tido umah aku..hak3

Lepas permohonan diluluskan, kemain  seronok la dorg
Aku pon suruh dorg g mandi..dengan konfidennya dorg  mandi walopon x sedar dorg xde baju..kah3

lepas mandi inilah hasilnya..
gamba x sempat nak rotate



 Izzah aku bagi k-pop style..kpop ke? macam ahjumma korea  ade la aku tgk..
angah plak pakai gaun ngan jeans..mmg baju tu baju die..ada kat dlm almari umah..

lepas tu aku suh smayang magrib..pakai telekung adik aku..mmg labuh sampai kaki..
xpayah pakai kain pon..hak3..

lepas solat, terus sambung main game...lepas makan, main game..
mase aku tgk bola, dorg main game lagi..aku jerit gollllll!!! dorg terpinga2..hahaha
lepas bola abes..dorg still main game lagi..sampai skarang tengah main game lagi..
bila ntah nak tido..

tempat tido mak aku da siapkan..
macam homestay..nasib tak suh aku bawak g jalan2..aku ade alasan kukuh..
"hujan"..hehehe

esok kul 12 aku nak suh dorang check out n mintak dorang bayar..kah3
brape r aku sanggup nak mintak ngan budak darjah 1 ni ek??

biala brape2 pon..aku tengah sengkek ni..hohohoh..


2 comments:

~~~Duniaku~~~ said...

kdg2 wase nok sewa homestay kakchik, buleh smggu ke.....gane gamok???
brape sewa kak???hehehe

cik @iEn said...

budk2.. mmg hantu game..
aku smpai tahap letak laptop dlm bilik n kunci.. hee.. klo bg main.. leh netup laptop.. hehehe