Thursday, March 3, 2011

genap 2 tahun aku ngan 'doushite??'

assalamualaikum..salam 1 Malaysia (mood wat ASSignment budaya)..hehe

same tak ngan gamba kat atas? kalo xsame anda ade masalah pengamatan..harap maklum


pejam celik pejam tidur celik..da 2 tahun aku bersama blog nih..klise btol..haha

1st post aku wat 2nd March 2009..amatla pelik post aku..hahahaahahah
mase mule2 wat blog niat aku adalah nak share something interesting yang bleh buat orang gelak atau buka mata dan kate "wow!"..tp niat aku tak tercapai sangat la sebab aku sendiri pon tak rase interesting dengan apa yang aku tulis..bluekkk!..at least boleh la bagi cucu aku bace blog nenek dorang..poyo btol..haha

lepas tu blog design aku wat bese2 je sebab nak bagi senang nak loading..xpyh tunggu lame2..hihi
dan aku sengaja tak letak lagu kat blog ni sebab aku sangat benci bile bace blog sambil ade bunyi2..eeeuuuww.kalo bukak blog yang ade bunyi2 tu cepat je aku tekan mute xpon tutup tros! hahahah
satu g aku xde la letak iklan nuffnang ke nuffneng ke..sebab tujuan aku menulis ni bukan untuk mende mcm tu..bukan la nak jadi macam Hanis Zalikha ke Fatin Liyana ke sape ke..malu la kalo ramai yang bace blog aku ni..bukan aku cun macam mereka2..aku cun macam aku je..hihi

sempena 2nd anniversary ni, aku bace balik post2 past tense yang telah aku taip sepanjang 2 tahun ni..
dan aku rase sangat klaka aku mengarut meraban2 kat 'doushite??' ni..pastu ayat aku macam tak best sangat la..huhu..memang aku tak pandai mengayat pon..sebab tu sampai sekarang takde pakwe..hihi..eh junsu tu sape??

kat sini aku nak ucap trimas kat follower2 yang secara tak sengaja tekan butang 'follow' kat atas tu. tak sangke aku ade gak kipas-susah-mati walopon tak feymes..kyang3..perasannye aku..by the way yang comment tu memang tbaek la..yang tak comment pon tbaek jugak..bluek!!hahahaha..

p/s: arini aku rase lonely gile..sebab seharian tak g kuliah..kaki aku bengkak akibat kasut baru yang sembe..menci btol..

2 comments:

babykristal said...

acik sembe...!!!~ muahahahaha

NormaLiza Mah said...

tak lah secara berjemaah pun buat blog.... saja nk ajak utk meramaikan.. hahahahahaha